У Кропивницькому відзняли кліп на дебютну пісню учасника «Голосу країни» (ФОТО)

11.09.2020 09:12
image

Екс-учасник телешоу «Голос країни 8» з Кіровоградщини Анрі Болквадзе створює кліп на власну пісню «Мій дощ». У коментарі медіа порталу DOZOR співак розповів про те, як створювалася пісня та коли можна буде побачити дебютний кліп.

«Пісня мені фактично наснилася під час карантину. Деякі слова пісні я побачив уві сні, одразу їх записав. Ці слова стали основою приспіву, далі написав два куплети.  Потім я почав писати музику.  Пісня називається «Мій дощ» - це про чистоту, свіжість, хоча водночас і про непостійність. У цій пісні йдеться про непостійність відносин між чоловіком та жінкою, про невзаємне кохання, захоплення через неспромогу домогтися цієї взаємності та різними емоціями», - поділився з медіа порталом DOZOR співак.

Анрі Болквадзе каже: після написання пісні не планував робити нічого грандіозного, а просто записати пісню.

«Це моя перша пісня і я захотів зняти якесь відео. Я почав шукати людей, вийшов на Максима та Анну Фенько. І ці люди дали мені змогу повірити в те, що це не та пісня, яку треба записати «для галочки», а що вона цікава і може зробити певний поштовх для розвитку моєї музичної кар’єри. Анна та Максим шукали локації, робили декорації. Більшість локацій – у Кропивницькому, але є і за містом», - говорить Болквадзе.
image
image
image

За інформацією, презентація кліпу відбудеться до 19 вересня. Цього ж дня у центрі міста відбудеться публічна прем’єра пісні «Мій дощ».  

 

Переглядiв: 2255