У Кропивницькому військових нагородили відзнаками з нагоди Дня захисників і захисниць України (ФОТО)

14.10.2021 10:35
image

В обласному центрі на площі Богдана Хмельницького відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України сьогодні, 14 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Дорогі наші захисники та захисниці, прийміть найщиріші привітання зі святом! Уже сім років поспіль ви для нас – справжні янголи-охоронці. І за це кожному з вас безмежна вдячність.   Саме ви, наші тендітні дівчата та мужні хлопці, без жодних зволікань стали на захист рідної Батьківщини, ризикуючи власним життям. На такий крок були здатні далеко не всі, але ви з гідністю несете службу та виконуєте свою важливу місію. Саме тому щиро бажаю всім вам й надалі мати вдосталь сили та витримки. Вірю, що складні часи незабаром пройдуть, у країні знову запанує мир, і ви зможете нарешті повернутись до рідних. Божого захисту всім вам. Молимось за вас і дуже чекаємо вдома»,  - привітала присутніх голова ОДА Марія Чорна.

Під час церемонії нагородження медаль «За врятоване життя» отримала голова ГО «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького» Інеса Колпак.  Віднаку Міноборони «За важе поранення» отримав ветеран, учасник АТО/ООС Олександр Нечипорук. Крім цього, подяку Міністерства у справах ветеранів України оголосили правозахисниці Олені Кочканян та  громадській діячці з напряму захисту членів сімей загиблих, померлих ветеранів антитерористичної операції, операції об'єднаних сил Ірині Коноваловій.

Також почесні грамоти Кіровоградської обласної державної адміністрації отримали учасники антитерористичної операції, учасники операції об'єднаних сил, представники територіального центру комплектування та соціальної підтримки оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних Сил України.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1267