У Кропивницькому викрили порностудію (ФОТО)

14.01.2021 14:41
image

В обласному центрі припинили діяльність порностудії, де виготовляли та збували через мережу «Інтернет»   відеоматеріали порнографічного характеру. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в прокуратурі області.

Інтернет-порностудії облаштували в помешканнях приватних квартир та орендованому офісному приміщенні. Моделі працювали за комп’ютерами, які були оснащені веб-камерою для онлайн-відеозйомки та професійним освітленням.          Порноконтент надавався у режимі реального часу, а плата за послуги здійснювалось похвилинно. «Покупцями» переважно були чоловіки, для яких створювався порно продукт під їх забаганки.

На даний час слідством встановлено причетних до протиправної діяльності осіб та їх ролі -  адміністратор та моделі.  Вирішується питання повідомлення про підозру особам, причетним до скоєння вказаного кримінального правопорушення.

За місцем мешкання фігурантів справи, квартирах, офісному приміщенні, де функціонували порностудії, проведено низку санкціонованих обшуків у ході яких вилучено комп’ютерну техніку, фото та відеотехніку, пристосування для задоволення сексуальних та еротичних потреб, чорнові записи, банківські картки та флеш-накопичувачі.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

image
image
Переглядiв: 6741