У Кропивницькому виписали четверню, яка народилася в перинатальному центрі (ФОТО,ВІДЕО)

31.03.2020 13:45
image

Як повідомляв DOZOR, на початку цього місяця в перинатальному центрі вперше народилася четверня. Малят виписали після чотирьох тижнів перебування у закладі сьогодні, 31 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

За словами завідуючої перинатальним центром  Тетяни Мітєвої, четверо новонароджених дівчаток та мама – Анастасія Валіхновська почуваються добре. Малята за цей час набрали достатню вагу та стали активними. Якщо після народження діти  мали вагу від 1760 до 1800 грамів, то зараз 2600 – 2700 грамів.

«Сьогодні ми маємо гарну подію – ми виписуємо нашу героїчну родину, яка у повному складі виходить з перинатального центру: чотири дівчинки, тато та матуся. Вони всі здорові, щасливі, мають не просто стабільний стан, а здоровий – такий, що можливий для перебування в родині та гарного розвитку. Ця жінка прибула до нас на 26-му тижні вагітності і четверня була для нас великим випробовуванням. Велике навантаження було для вагітної жінки та всього персоналу. Але ми боролися за гарний результат і його отримали – чотирьох гарних дівчаток та здорову матусю. Ми задоволені професійністю нашого центру та гарним настроєм родини. Зараз діти не лише мають гарну вагу, а й смак до життя – хочуть їсти, пити, активності та уваги до себе», - розповіла Тетяна Мітєва.

Батьки новонароджених Анастасія та Владислав Валіхновські у коментарі медіапорталу DOZOR розповіли, що усвідомили відповідальність, яка на них покладена та  готові до виховування своїх донечок.

«Ми вже навчилися справлятися з чотирма дітьми і розуміємо, що з одною було б взагалі легко. Ми вже розрізняємо малят, насправді, вони дуже різні. Імена дітям дали одразу – через два-три дні після їх народження – Вікторія, Єлизавета, Милослава та Діана», - говорять молоді батьки Анастасія та Владислав Валіхновські.
image
image

За словами Анастасії, відпочивати їм майже не доводиться, але попри це їхня радість бути батьками не зменшується.

 

image
image

Переглядiв: 23673