У Кропивницькому визначили новий склад правління «Сили і честі» (ФОТО)

13.06.2020 18:09
image

В обласному центрі в приміщенні Торгово-промислової палати відбулася конференція обласної організації політичної партії «Сила і честь» сьогодні, 13 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, у 2018 році політичну партію «Сила і честь» очолив генерал-полковник Ігор Смешко. Як зазначили під час заходу члени обласної організації, «Сила і честь» створена як демократична консервативна партія. Задля того, щоб під час виборів не відчувалося браку професійних кадрів, планується брати до резерву партії амбітних, молодих людей, які б хотіли працювати задля добробуту свого міста села та області і країни в цілому. 

«Ми з вами є не лише свідками, але й безпосередніми учасниками створення в країні партії , заснованої на ідеології консервативної демократії. Нас не фінансують олігархи, нам не допомагає держава. Але у нас є багатотисячна армія наших щирих прихильників, які голосували за мене та партію на минулорічних виборах, і прихильників стає все більше», - йшлося у зверненні лідера партії «Сила і честь» Ігоря Смешка.
image
image
image
image
image

Під час зустрічі члени партії обговорили зміну складу правління Кіровоградської обласної організації партії, обрання нового складу правління організації, визначення уповноваженої особи на представництво Кіровоградської обласної організації для здійснення реєстраційних дій,  підготовку до місцевих виборів та інші. Зокрема, до складу правління обласної організації увійшли Олександр Скляревський, Юлія Орлова, Олександр Приходько, Ігор Поліщук, Олена Сідорова, Ігор Литвин, Тетяна Дашківська.

Крім цього, під час конференції повідомили про нове місцезнаходження приймальні обласної організації партії «Сила і честь». Приймальня знаходиться за адресою: вулиця  Гоголя, 95/46.

image
image
image
image
Переглядiв: 2197