У Кропивницькому вперше провів майстер клас президент національної федерації танцювального спорту (ФОТО)

03.04.2021 17:23
image

В обласному центрі в оновленому хореографічному залі  народного ансамблю бального танцю «Конвалія»  вперше дав майстер-клас президент всеукраїнської федерації танцювального спорту Андрій Поливка сьогодні, 3 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, Андрій Поливка працюватиме впродовж двох днів по 12 академічних годин (45 хвилин).

«У Кропивницькому я, чесно кажучи, вперше. Мені дуже приємно, що голова відокремленого підрозділу всеукраїнської федерації танцювального спорту Ігор Спінул запросив мене подивитися, в якому стані збірна, працювати зі збірною Кіровоградської області, подивитися, який стан спортсменів. Кропивницький славиться чемпіонами та віце-чемпіонами України з танцювального спорту, а вікова категорія спортсменів 12-13, 14-15 років – це наше майбутнє. Під час майстер-класу я більше працюю над технікою спортсменів, адже це своєрідний фундамент і засіб для того, щоб було зручно, приємно у танці. Техніка – це інструмент, як танцювати так, щоб було зручно і комфортно», - поділився з медіапорталом DOZOR президент Андрій Поливка.
image
image
image

Також президент всеукраїнської федерації зазначив, що зали, в якому проходять тренування юних танцівників – високого рівня, який не завжди зустрічається навіть у великих українських містах.

«Я сам зі Львова, і там такого залу немає взагалі. Можливо, буде відкриття оновленого залу у вересні. У Києві є подібне місце – колишній завод, де є приблизно такі хороші умови. Тому умови, які є тут, у вас, дуже гарні для розвитку спортсменів, я по-доброму заздрю. Відокремлений осередок танцювального спорту у Кропивницькому почав з найкращого, з чого можна почати – оновлення матеріально-технічної бази. Вона дає можливості, а далі все залежить тільки від бажання. Умови пречудові, відповідно, все залежить від натхнення та старанності спортсменів», - додав Андрій Поливка.
image
image
image
image
image
image
image

За словами керівника народного ансамблю бального танцю «Конвалія» Ігоря Спінула, до участі у майстер-класі долучаться 15 пар.

«Ми щорічно запрошуємо провідних тренерів України і не лише. До нас приїжджають і тренери міжнародного рівня. Таким чином ми підвищуємо свою кваліфікацію і спортсменів. Цього разу майстер-клас проходить в оновленому залі, який ми відкрили після ремонту торік у грудні і тепер працюємо тут. Кожен тренер дає нашим танцювальним парам щось своє, робить свій внесок. Ми хочемо, щоб наші пари займалися з якомога більшою кількістю тренерів і відточували рівень своєї майстерності», - зазначив у коментарі медіапорталу DOZOR Ігор Спінул.
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 4178