У Кропивницькому вручили дипломи «Гоґвартса» (ФОТО)

26.02.2020 16:10
image

В обласному центрі у бібліотеці-філії № 19 нагородили дипломами випускників школи магії та чаклунства «Гоґвартса» сьогодні, 26 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проходить вже четвертий рік поспіль. Його сенс у тому, що фанати книг Джоан Роулінг з усієї України відповідають на 10 запитань, а фахівці з бібліотеки обирають найкращих. Цьогоріч найбільша кількість учасників зі всієї України – 54 особи.

«У нас було 18 учасників з Кропивницького та 36 – читачі з інших міст та сіл України, зокрема, з Харківської, Рівненської, Тернопільської, Одеської, Хмельницької, Закарпатської, Львівської областей. Ми вручили дипломи дітям, які не допустили жодної помилки та тим, у кого максимум дві помилки», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR завідуюча бібліотеки-філії № 19 Олена Більченко.
image
image
image

За результатами, 18 учасників перемогли, зокрема, Ольга Павлик (Тернопіль), Аліна Супрун (Рівне), Вікторія Мажара (Кропивницький), Настя Коміна (Київська область), Євген Пустоваров (Харків).

«Мені настільки сподобалися книжки про  Гаррі Поттера, що прочитав усі частини за два місяці. Найбільше мені запам’яталася частина «Смертельна реліквія», тому що там вони вже більш дорослі та було багато пригод. Коли відповідав на запитання в онлайн-опитуванні, то допустив лише дві помилки, а взагалі питання були не дуже важкими»,  - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR учень 5-го класу школи № 31 Ярослав Рожко.

За словами організаторів заходу, тим дітям, які не змогли приїхати на захід, вже надіслали дипломи.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1265