У Кропивницькому юні парламентарі зберуться на сесію

19.11.2020 09:59
image

У Кропивницькому розпочалася ІІІ сесія ХІІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей сьогодні, 19 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості.

Дводенна програма сесії проходить в режимі онлайн  та передбачає пленарні засідання,  тематичні онлайн тренінги,  засідання комісій.

На порядку денному пленарного засідання розглядатимуться питання:  звіт про роботу ОПД в міжсесійний період, про рейтинг діяльності районних, міських парламентів дітей та осередків дитячого самоврядування ОТГ,  тематичні доповіді з досвіду роботи ОПД, прийняття резолюції інтернет-конференції  “Лідер та лідерство у виборчому процесі”. Програмою передбачено заняття обласної Школи лідерів. 

Другого дня запланована робота в профільних комісіях та планування роботи ОПД на наступний міжсесійний період. Відбудеться презентація, захист та обрання проектів-переможців, номінантів конкурсу обласної ради “Активна генерація”. Завершить роботу пленарне засідання закриття сесії ОПД.

 

Переглядiв: 456