У Кропивницькому з аварійної багатоповерхівки відселять жителів 71 квартири

10.02.2022 08:20
image

З аварійної багатоповерхівки по вулиці Космонавта Попова, 24, відселять жителів 71 квартири. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді. 

Нині в будинку працюють будівельники - вони укріплюють силові констуркції, підвальну частину будинку. Одночасно триває і монтаж віконних блоків. Газові служби відучора відновили подачу газу до квартир третього і четвертого під’їздів.

"Як і вчора, ми запропонували і мешканцям лівого крила першого під’їзду, а це 18 квартир, оперативно винаймати житло. Міська рада вже має механізм виплати матеріальної допомоги. Створено робочу групу. Всі дані на мешканців 71-ої квартири вже зібрані, тепер ми зможемо перерахувати на їхні карткові рахунки перші суми матеріальної допомоги на оренду житла, - повідомив Андрій Райкович. - Відсьогодні в нашому штабному автобусі, з 11.00 до 14.00 працюють фахівці відділу звернень громадян, які приймають такі заяви. Не забудтье копію паспорту і ідентифікаційного коду. Повторюю – це мешканці першого і другого під’їздів – загалом 71 квартира". 
Переглядiв: 1780