У Кропивницькому запрацював новий асфальтний завод

13.05.2021 11:29
image
В обласному центрі запрацював новий асфальтний завод. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у службі автомобільних доріг області. 
 
Так, завод - італійського виробництва. Підприємство забезпечуватиме сировиною ремонт ділянок, що відновлює українська компанія "Ростдорстрой". Він потужний, максимально автоматизований і, що головне, екологічний.
 
За інформацією служби, завод  спроектований так, що рецептура виготовлення того чи іншого виду асфальтобетону забезпечується з мінімальним залученням людського ресурсу. Необхідні температура, фракція компонентів, їх кількість визначається автоматизовано пультом оператора і на виході сировина на 100% відповідає державним стандартам та потребам замовника. Спеціальна система фільтрації дозволяє знизити кількість викидів у повітря до 98%!
 
Сьогодні завод випускає мінімальний обсяг, аби "прокатати" апаратуру, а вже за тиждень його продукція буде влаштована на дорозі державного значення М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка, що є складовою Маршруту Єдності, який поєднає схід та захід України.
Переглядiв: 1515