У Кропивницькому запрацював Волонтерський координаційний антикоронавірусний штаб (ВІДЕО)

27.03.2020 12:46
image

В обласному центрі активно працює створений командою Артема Стрижакова Волонтерський координаційний антикоронавірусний штаб «Перспектива». Першочергова мета штабу - допомога містянам віком від 60 років у період карантину та обмежень, які найбільше торкнулися  саме цієї категорії населення. Про це Стрижаков повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, щоб у пенсіонерів не було необхідності виходити з дому і наражатися на небезпеку, волонтери займатимуться доставкою продуктів та ліків. Крім цього, пенсіонерів забезпечать антикоронавірусними аптечками. Перша партія з 3000 наборів вже готова. До складу такої аптечки входять засоби першої необхідності для упередження зараження COVID-19: маски, медичні рукавички, набір вітамінів для підвищення імунітету, антисептик тощо.

«Наша команда не може стояти осторонь ситуації з пандемією COVID-19 і запускає загальноміський волонтерський проект - Координаційний антікоронавірусний штаб допомоги «Перспектива». Він спрямований на допомогу містянам віком від 60 років, які найбільше схильні до ризику зараження вірусом. Штаб приймає заявки на придбання продуктів харчування і медикаментів, які будуть доставляти наші волонтери. Всі, хто скористаються послугами штабу, отримають профілактичні швидкі аптечки», - написав Артем Стрижаков.

Також штаб допогає медикам потрапити на роботу в медзаклади міста та проводить широку роз’яснювальну роботу для населення.

Номера гарячої лінії Волонтерського координаційного  антикоронавірусного штабу «Перспектива»: 0522 27 99 01, 095 601 90 01.

image

 

Переглядiв: 5809