У Кропивницькому засудили обвинуваченого в стрілянині у 101-мікрорайоні

26.12.2019 15:35
image

Кіровський районний суд виніс вирок обвинуваченому у вчиненні стрілянини на проспекті Університетському. Відповідна інформація оприлюднена в Єдиному реєстрі судових рішень, інформує медіапортал DOZOR.

Так, подія сталася на початку квітня 2017 року. За даними слідства, близько 19:40 підозрюваний, маючи з собою обріз мисливської зброї, перебуваючи в салоні автомобіля ВМW,  побачив автомобіль Mazda з водієм.

Підозрюваний вийшов з автомобіля і поруч з дитячим майданчиком кілька разів вистрілив з предмета, схожого на обріз мисливської рушниці. Після цього чоловік зник з місця скоєння злочину, факт якого під час надання показів підтвердили 8 свідків.

За цим фактом  правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 ККУ.

19 грудня обвинувачений вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю.  У результаті суд прийняв рішення призначити обвинуваченому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 (п`ять) років. Водночас на підставі ст.75 КК України підозрюваного вирішили звільнити від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 2 (два) роки.

Фото dostyp.com.ua

Переглядiв: 4090