У Кропивницькому затримали підозрюваних у вбивстві адвоката (ФОТО)

25.01.2020 09:45
image

В обласному центрі затримали учасників злочинної групи, підозрюваних у вбивстві місцевого адвоката Олександра Іванова та замаху на вбивство іншого місцевого жителя. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області. 

Так, у результаті проведених заходів затримали трьох місцевих жителів віком 45, 48 та 54 років.

На теперішній час їм повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 та ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство) та ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). У рамках кримінального провадження на території міста Кропивницького та області правоохоронцями проведено близько 40 обшуків, у результаті яких вилучено речові докази. 

У кримінальному провадженні триває досудове слідство. 

Як повідомляв DOZOR, 22 серпня біля СІЗО на вулиці Куроп'ятникова невідомий на автомобілі ВАЗ ВАЗ 2109 червоного кольору здійснив постріли з автоматичної зброї у бік двох чоловіків. Один із них – адвокат Олександр Іванов загинув на місці. Ще один чоловік отримав травми та тривалий час знаходився в лікарні. Попри резонанс інциденту та взяття на контроль ходу справи керівництвом поліції та прокуратури злочин так і залишається нерозкритим. 

image
image
image
Переглядiв: 8361