У Кропивницькому збирають кошти на поховання 71-річного покинутого дітьми чоловіка

24.02.2021 08:29
image

В обласному центрі збирають кошти на поховання 71-річного Анатолія Балабушки, якого прихистили в Будинку Милосердя. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник Будинку Милосердя Володимир Лебедєв, інформує медіапортал DOZOR.

«Ми хочемо допомогти! На жаль, Анатолій Балабушка, якому ми допомагали, відійшов у вічність. Слава Богу, він помер не в занедбаній холодній хаті і не від голоду. Про нього дбали і у нього все було. 25 лютого ми хочемо провести похорон. Команда Будинку Милосердя не візьме на себе відповідальності, якщо його поховають як бездомного. Завжди, людей про яких ми дбали, ховали по-людяному, за свій рахунок. Родичів у нього немає. Похованням займатиметься агентство. Ми порахували, це обійдеться в 10 тисяч гривень мінімум», - написав волонтер.
«Жахливо те що діти Анатолія знали, що з ним сталося, але не проявили свого бажання хоча б просто прийти провідати його .Так, у нього все було, і від них нічого не треба було. Бережіть себе і піклуйтеся про ваших близьких»,  - додав Володимир Лебедєв.

Бажаючі долучитися до збору коштів можуть переказати кошти на картку 5168742202835561. Довідки за номером: 073-007-007-8 – Володимир Лебедєв.

 

 

 

Переглядiв: 11050