У Кропивницькому жінка потрапила під колеса рейсового автобуса

05.11.2019 07:52
image

В обласному центрі на вулиці Вокзальній сталася ДТП за участю автобуса БАЗ А079 «Еталон» вчора, 4 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

За інформацією, водій повертав праворуч з АС №2 на вулицю Вокзальну та наїхав на літню жінку, яка переходила дорогу. Поруч проїжджав командир батальйону разом із старшим інспектором з особливих доручень відділу кадрів управління патрульної поліції області, які миттю кинулися на допомогу.

Поліцейські зупинили автобус, який, здійснивши наїзд на бабусю, продовжив рух далі та дістали місцеву мешканку з-під транспортного засобу.

Охоронці порядку надали першу домедичну допомогу та підтримували постраждалу у свідомості, адже жінка отримала травми голови та ніг. 30-річний водій пояснив поліцейським, що навіть не побачив, як пенсіонерка потрапила під колеса автобуса.

У результаті ДТП 80-річну бабусю  лікарі швидкої госпіталізували до обласної лікарні. На місце події охоронці порядку викликали слідчого для з’ясування всіх обставин події.

Переглядiв: 3625