У Кропивницькому жителі провулку два тижні без води

20.10.2020 07:14

В обласному центрі жителі провулку Пішого два тижні без води. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила містянка Ольга Шимчук.

За словами кропивничанки, з-під землі декілька днів бігла вода.

«7-го жовтня приїхала аварійна служба, розрила яму, перекрила воду і більше не приїжджала. Я зверталася в аварійну службу, де прийняли мою заявку та сказали чекати. Завтра вже буде рівно два тижні, як в нас немає води. Ми носимо воду баклажками з каплички, щоб попити та приготувати їжу, тому що немає можливості купувати стільки води. Нам підвозили воду лише декілька разів, коли тільки вимкнули водопостачання. У мене 5-річна донька, тому мені не хочеться сидіти місяць без води», - розповіла Ольга Шимчук.

За коментарем медіапорталу DOZOR звернувся до директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентини Давидчук, яка повідомила, що поки ремонт не виконувався.  

«Ми відключили водопостачання на минулому тижні. Там необхідно замінювати частину квартального водопроводу. У зв’язку з тими подіями, що сталися у мікрорайонах Лелеківки та Балашівки минулими вихідними, представники кабельних служб зайняті на відновленні. Зараз вже почали погоджуватися адреси для проведення ремонтних робіт. Ми заплануємо роботи на післязавтра та будемо намагатися замінити мінімальну ділянку, щоб швидше дати людям воду», - розповіла Давидчук.

За словами директора водоканалу, наразі невідомо, скільки часу займуть ремонтні роботи.

Переглядiв: 1460