У Кропивницькому зіштовхнулися автівки. Один із водіїв втік (ФОТО)

09.11.2020 08:48
image

В обласному центрі на перехресті вулиць Братів Ельворті та Київській сталася ДТП за участю автівок ВАЗ 21099 та Toyota Camry сьогодні, 9 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області.

За інформацією, аварія сталася близько 2-ї години. Водій, керуючи автомобілем ВАЗ 21099, не надав перевагу в русі Toyota Camry, який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього транспортні засоби зіткнулися.  

Після скоєного керманич продовжив рух та зник з місця ДТП. Вже за декілька хвилин патрульні знайшли автівку разом із водієм на вулиці Короленка. У громадянина були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці чи у спеціальному медичному закладі той відмовився.

Як виявилося, водій не вперше сів за кермо автівки напідпитку. Патрульні склали на чоловіка ряд адміністративних матеріалів: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст.122-4 (Залишення місця ДТП) та ч.2 ст.130 (Керування авто з ознаками алкогольного сп’яніння вчинене повторно) КУпАП та відсторонили його від керування автомобілем.

image
image
Переглядiв: 1876