У Кропивницькому змагалися фермери (ФОТО)

12.03.2021 11:53
image

В обласному центрі на базі коледжу механізації сільського господарства відбулися обласні змагання  серед керівників та працівників сільськогосподарських підприємств, фермерів та активу працівників профспілки агропромислового комплексу Кіровоградської області. Про це повідомляється на сторінці ВФСТ "Колос"  у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

У змаганнях взяли участь збірні команди працівників сільськогосподарських підприємств з Новоукраїнської та Помічнянської міских громад, Соколівської, Катеринівської, Аджамської, Рівнянської сільських громад.

За інформацією, кращими шахістами стали представники Помічнянської, Рівнянської, та Новоукраїнської громад.

У шашках першими були спортсмени з Новоукраїнки, другими – з Помічної, а третє місце посіла команда з Катеринівської громади.

У настільному тенісі серед чоловіків місця розподілилися наступним чином. І- Помічнянська громада, ІІ – Соколівська, ІІІ – Катеринівська.

Серед жінок першими були представниці з Новоукраїнської громади, другими – з Помічнянської, а третіми з Соколівської громади.

У гирьовому спорті найсильнішими були атлети з Помічнянської громади, другими – з Новоукраїнської, третіми з Соколівської.

Найспритнішими волейболістами стали збірна команда Катеринівської, Соколівської та Аджамської громад.

Переможці та призери змагань отримали нагороди від Кіровоградської територіальної організації ВФСТ "Колос".

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1162