У Кропивницькому змагалися понад півсотні спецпризначенців (ФОТО)

21.08.2020 14:15
image

В обласному центрі на території 3-го окремого полку спеціального призначення ім. князя Святослава Хороброго відбулося традиційне змагання з CrossFit, приурочене до 29 річниці з Дня Незалежності, сьогодні, 21 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в полку.

За інформацією, за право бути кращим боролися 11 команд-учасників, серед яких була команда Збройних Сил США. Кожна команда складалася з 4-х учасників + 1 запасний.

Кроссфіт комплекс (WOD) – це певний обсяг набір вправ, які необхідно виконати. Всього таких комплексів було три та під час них учасники відтискалися від землі, підіймали над собою вагу, бігали в бронежилетах на дистанцію 800 метрів, після якої одразу ж приступали до виконання 160-разового повторення станової тяги та майже півсотні разів бурпі.

Фінальним комплексом стало штовхання автомобіля вагою понад 2.5 тонни, на який паралельно потрібно було завантажити, а потім й розвантажити обважнювачі. Фішкою змагань стало те, що переможці будуть звільненні від щомісячної здачі фізичної підготовки на два роки.

image
image
Переглядiв: 1900