У Кропивницькому з’явилася сучасна клініка для порятунку тварин (ФОТО)

28.12.2020 15:22
image
В обласному центрі на вулиці Вокзальній, 21, відбулося відкриття ветеринарної клініки «Кіт і Пес». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
Так, у новій клініці – комфортні умови для прийому та лікування тварин. Тут надають повноцінний комплекс ветеринарних послуг – консультація, терапія, гінекологія, хірургія,  стоматологія, грумінг, вакцинація, рентген. Також тут є професійний орнітолог, який займається лікуванням усіх видів птахів.
«Мріяв про те, що стану ветеринаром та відкрию лікарню для тварин, ще з дитинства. Моя мрія здійснилася – вдалося відкрити першу ветеринарну клініку на вулиці Карабінерній. Ще одна причина, чому я за все це взявся - люблю відчувати позитивні емоції від своїх клієнтів, коли є гарні результати, одужав їх чотирилапий друг. Усі, хто мають домашніх тварин, вважають їх своїми членами сім’ї. Маю радість, коли нам вдається вчасно надати допомогу і врятувати їм життя», - розповів засновник клініки «Кіт і Пес» Дмитро Попов.
image
image
image
image
image
image
«У нас працюють кваліфіковані фахівці. Наша задача – постійне професіональне зростання наших працівників. Вони відвідують різні курси, вивчають нові технології, препаратів. У нас немає новачків – лікарі мають досвід у роботі, до того ж, під час прийому на роботу вони проходили своєрідний тест-драйв. Лікарі з 30-річним стажем роботи його проводили і запитували  наших потенційних працівників, як вони будуть діяти в тій чи іншій ситуації. Ми підходимо до лікування кожної тварини індивідуально та гуманно – лікуємо котів, собак, птахів, гризунів. Головне завдання – не нашкодити вашим улюбленцям», - пояснює засновник ветеринарної клініки.
image

У планах засновника закладу є низка соціальних проектів, що стосуються безкоштовної допомоги безпритульним тваринам, якими опікуються громадські зоозахисні організації. Серед планів – допомога у влаштуванні безпритульних тварин у родини, а також безкоштовна обробка котів та собак від кліщів.

«Будь-яка ветеринарна клініка, як і лікарні для людей – важливі. Адже тварини хворіють так само, як і люди.  Тому в будь-якому випадку треба лікувати – домашніх та безпритульних. Можливо, безпритульні тварини потребують допомоги навіть частіше, ніж домашні. Адже тварини, які мають господарів, живуть в теплі та затишку. А от покинуті – хворіють дедалі частіше, оскільки схильні до травм, які отримують від людей, автомобілів і так далі. Тому ми підтримуємо відкриття ветклінік, які готові до співпраці з організаціями, які опікуються тваринами», - зазначила голова організації захисту тварин «БІМ» Катерина Дорош, яка завітала на відкриття ветеринарної клініки.
image
image
«Ми є клієнтами даної клініки вже протягом тривалого часу. Оскільки у друзів наших менших час від часу виникають певні проблеми із здоров’ям, наш лікар завжди оперативно надає нам допомогу. Під час першого нашого візиту лікар швидко поставив діагноз та призначив ефективне лікування. Ми залишилися дуже задоволеними. А взагалі те, що є люди, які рятують тварин  - заслуговує на повагу і це дуже добре. Тому ми зараз є постійними клієнтами клініки «Кіт і Пес».  Найвагомішим плюсом у роботі цієї клініки є швидкість. На жаль, наші чотирилапі не можуть нам сказати, що і де у них болить. Тому оперативність лікарів у постановці діагнозу – це дуже важливо. Бажаємо новому закладу процвітання», - зазначила клієнтка «Кіт і Пес» Яна.
image
image
image
image

Наразі кропивничани можуть звернутися до клінік «Кіт і Пес» за двома адресами: вулиця Вокзальна, 21 та вулиця Карабінерна, 36-а. Номери телефонів клініки: 095 485 05 65, 096 133  96 96.  

image

 

Переглядiв: 9784