У Кропивницькому з'явився новий тролейбусний маршрут на період карантину

07.04.2020 14:53

В обласному центрі з’явився новий тролейбусний маршрут № 8, який курсуватиме від вулиці Генерала Жадова до обласного онкологічного диспансеру на період карантину. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За інформацією, використовуватимуть енергоефективні тролейбуси з автономним ходом. Маршрут відкрили для забезпечення  перевезення осіб, які працюють в медичних установах та закладах міста.

Його розробили з урахуванням необхідності перевезень пасажирів до медзакладів, які розташовані на вулицях Генерала Жадова та Космонавта Попова, обласної лікарні, дитячої обласної лікарні, облонкодиспансеру.

«У зв’язку з цим, та з метою перевезень пасажирів, які забезпечують життєдіяльність міста, пропонуємо внести на розгляд позачергової комісії техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій питання щодо роботи приватних перевізників на міських автобусних маршрутах, з якими управлінням розвитку транспорту та зв'язку Міської ради міста Кропивницького укладені договори на регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах у режимі «маршрутне таксі», - повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Віктор Житник.
Переглядiв: 10308