У Кропивницькому з’явився туристичний клуб

03.10.2019 11:36
image

У Льотній академії створили туристичний клуб «Крила Мандрів» вчора, 2 жовтня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у закладі.

Так, передумовою до створення клубу стало те, що вже другий рік в академії плідно працює секція спортивного туризму, команди академії брали участь в обласних туристських змаганнях, захищали честь області на всеукраїнських змаганнях, пройшли водний похід I категорії складності по річці Синюха в залік чемпіонату України зі спортивних туристських походів серед студентської молоді.

Турклуб створений з метою формування здорового способу життя у курсантів, студентів, викладачів, працівників академії, що забезпечують діяльність академії, громадян міста Кропивницького, задоволення потреб членів турклубу в туристському, спортивному, освітньому, духовному та культурному розвитку, пропаганди різних видів спортивного туризму серед молоді.

Головою турклубу обраний аспірант академії -керівник секції спортивного туризму Микола Олексин, заступником - завідувач кафедри менеджменту, економіки і туризму, майстер спорту з туризму Олександр Колотуха.

Переглядiв: 1183