У лісосмузі на Кіровоградщині знайшли тіло жінки

17.03.2019 16:30

Поблизу в’їзду до села Володимирівка Знам'янського району Кіровоградської області місцеві жителі знайшли труп невідомої жінки. Про це медіапорталу DOZOR повідомили правоохоронці.

На місце події прибули поліцейські. На вигляд померлій 30-35 років, на її шиї знайшли також  нечітко виражену странгуляційну борозну.

Враховуючи те, що для встановлення причини смерті невідомої жінки, що має значення для кримінального провадження, необхідні спеціальні знання в галузі судової медицини, виникла необхідність у проведенні судово-медичної експертизи тіла, яку проводитиме лікар Знам'янського районного відділення судово-медичної експертизи КЗ «Кіровоградське обласне бюро судово-медичної експертизи».

Відтак рішенням Знам’янського міськрайонного суду вирішено ухвалити проведення експертизи. Фахівець має відповісти питання щодо наявності та ступеню тілесних ушкоджень на тілі жінки, який механізм їх утворення, чи настала смерть потерпілої в результаті механічного задушення або повішана, а також про причину смерті невідомої жінки.

  

Переглядiв: 4916