У лісовому масиві невідомі викопали та викрали магістральну трубу (ФОТО)

16.01.2019 07:37
image

На території між мікрорайонами Кущівка та Завадівка невідомі викрали чавунну трубу. Про це у Фейсбуці повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта, інформує медіапортал DOZOR.

Так, трубу діаметром 400 міліметрів викрали на території лісового масиву. Працівники водоканалу, які прибули на місце, стверджують, що викрадена труба зараз не діє, але поруч проходить ще одна труба, яка діюча. Крім цього, під час розкопок зловмисники пошкодили декілька дерев.

«Лісничі повідомили нам, що вже були спроби розкопок в цьому місці, але тоді люди, які проводили роботи, втекли. На сьогодні вони реалізували бажання викрасти магістральну трубу очисних мереж, зараз водоканал буде рахувати, скільки метрів труби викрали, а також розмір завданих збитків», - зазначив чиновник.

На місце події планують викликати правоохоронців, які мають кваліфікувати злочин.

Нагадаємо, у 2017 році в районі Аджамського шосе невідомі особи з допомогою екскаватора викопали з-під землі поржавілий радіоактивний метал, захований там у 1988 році у рамках дезактивації наслідків радіаційної аварії, що сталася на території ВГМ БУ-2 тресту «Кіровоградбуд». Одного з підозрюваних у розкопках контейнерів з радіоактивними відходами покарали штрафом.

image
Переглядiв: 928