У магазинах чотирьох районів Кіровоградщини знайшли порушення карантинних заходів

22.04.2020 13:25

У магазинах чотирьох районів Кіровоградщини під час перевірок знайшли низку порушень карантинних та протиепідемічних заходів вчора, 21 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держпродспоживслужбі області.

За інформацією, у продовольчих магазинах Кропивницького району недостатня кількість засобів індивідуального захисту у працівників, відсутній дезінфікуючий засіб для відвідувачів магазину, не проводиться вологе прибирання магазину з застосуванням дезінфікуючих засобів тощо.

У Бобринецькому районі у продовольчому кіоску «Східна випічка» відсутні засоби для дезінфекції, а у продовольчому магазині «Міні-опт» окрім цього ще й не проводиться температурний скринінг персоналу.  У продовольчому магазині «Центральний» не витримується відстань між покупцями. У магазині «Стройсалон» відсутні засоби для дезінфекції, вологе прибирання та дезінфекція здійснюється несвоєчасно, не проводиться температурний скринінг персоналу, відсутні засоби індивідуального захисту в працівників та антисептичні засоби для покупців.

У Малій Висці у магазині «Черняхівські ковбаси» недостатня кількість засобів індивідуального захисту у працівників, відсутні маркування та сертифікати на засоби для дезінфекції. Також у магазині «Димок» відсутні супровідні документи на засоби для дезінфекції.

У продуктовому магазині Гайворона не витримується дезінфекційний режим, не проводиться прибирання та обробка поверхонь у магазині, відсутній антисептик для продавця та покупців.

Переглядiв: 1522