У мерії пояснили, чому на перейменованих вулицях немає нових адресних табличок

29.01.2017 17:07
image
На перейменованих вулицях обласного центру не встановлені нові адресні таблички, оскільки в міськраді ще не визначилися з їхнім виглядом і чекають на пропозиції від містян. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Тетяна Савченко.
– У нас є положення про конкурс на розробку єдиної адресної атрибутики, затверджені рішення виконавчого комітету від 25 жовтня 2016 року. Відповідно до цього положення, проводиться конкурс. Вже кілька учасників подали свої пропозиції. Конкурс ще триває, – розповіла Тетяна Савченко і додала, що конкурсні роботи можна надсилати за адресою: вул. Велика Перспективна, 41, та на електронну пошту: guzhkg@krmr.gov.ua.
За словами чиновниці, на нові адресні таблички у міському бюджеті передбачено 190 тисяч гривень. Однак у той же час кількість табличок, які виготовлятимуться за вказані кошти, в управлінні назвати не можуть. 
- Відповідно до програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства, на цей рік передбачено 190 тисяч гривень з місцевого бюджету на виготовлення табличок. Цінова пропозиція виробників, які пропонують свої послуги на конкурс, різна. Хто пропонує 120 гривень, хто до 200 гривень за одну табличку. Кількість табличок, які маємо замінити, поки сказати не можемо, – зазначила Тетяна Савченко.
Переглядiв: 1415