У міськраді автомобілістів та дорожників привітали з професійним святом (ФОТО)

26.10.2018 11:10
image

В обласному центрі в міськраді відбулися урочистості до Дня автомобіліста і дорожників сьогодні, 26 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, для гостей виступили танцювальні колективи народний хореографічний ансамбль «Світанок», зразковий хореографічний ансамбль «Анюта» і діти ДНЗ № 60 «Ягідка».

«Мені надзвичайно приємно в ці передсвяткові дні вітати і звертатися до вас зі словами подяки за вашу клопітку та складну роботу, яку ви виконуєте. Нехай ваша робота буде безпечною, якісною і щоб ви були задоволені своєю роботою та поменшало дорожньо-транспортних пригод», - привітав працівників міський голова Андрій Райкович.
image
image
image
image
image
image
image

Чотири десятка найкращих працівників дорожньо-транспортної сфери, зокрема, малого приватного підприємства «Тарон», КП «Електротранс», ПП «МАМ Сервіс», ТОВ «ДІСК СЕРВІС», ТОВ «АРАКА» нагородили грамотами міськради. Єдиний водій автобуса Ірина Гуцул отримала годинник.

 «У мене батько працює водієм і я пішов його шляхом. У цій сфері лише три роки, але з самого дитинства цікавився автомобілями і їздив із батьком. Мені дуже приємно сьогодні всім колективом прийти на такий захід та отримати поздоровлення від влади. Такий захід лише раз на рік, але дуже приємно, що можна зібратися і відсвяткувати. Зазвичай всі бачать один одного в дорозі за кермом, а сьогодні випала можливість побачитися і поспілкуватися», - поділився враженнями водій КТ «Автолегіон – Варванської Ю. В.» Віталій Поцілуйко.
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1158