У міськраді нагородили кращих посадовців року (ФОТО)

07.12.2018 14:18
image

У міськраді відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування сьогодні, 7 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час урочистостей відбулося нагородження учасників та переможців конкурсу «Посадовець року 2018». Цьогоріч 19 працівників міськради вирішили поборотися за це звання. Усі учасники конкурсу отримали подарунки.

В номінації «Лідер онлайн голосування», в якому взяло участь 2215 осіб, перемогу здобула головний спеціаліст-державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Ольга  Гончаренко, у номінації «Керівник року» перемогла начальник  відділу персоніфікованого обліку та пільг управління соціального захисту  населення Подільської районної у місті ради Тетяна Крамаренко.

У номінації «Спеціаліст року» перемогу здобув головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Володимир  Поповічев.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Мені надвичайно приємно вітати вас із цим святом, а також очолювати цю команду державних службовців, які  виконують дуже важливу місію – служать державі. Я вдячний вам за вашу наполегливу працю, відданість, професіоналізм та справи, які ви робите для блага міста. Я пишаюся тим, що працюю з такими людьми. Будьте щасливими та мудрими!» - привітав працівників міськради міський голова Андрій Райкович.

Також під час урочистої частини грамотами та подяками нагородили посадовців з низки управлінь виконавчих органів міської ради.  Також в рамках заходу відзначили переможця кубку мера зі стрільби з пневматичної зброї серед жінок та чоловіків.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«У мене дуже приємні враження від таких заходів, які проводяться кожного року, приємно отримувати слова вдячності. Сьогодні мені вручили подяку за активну участь у розбудові місцевого самоврядування, зокрема, за співпрацю з квартальними комітетами. Для того, щоб бути працівником органів місцевого самоврядування необхідно дуже велике бажання працювати та допомагати людям. Тому своїм колегам хочу побажати наснаги, міцного здоров’я та довгих років життя», - говорить депутат Подільської (колишньої Ленінської) районної у місті ради Дмитро Шаповал.

Супроводжувався захід виступами сольних виконавців – переможців міського конкурсу «Голос весни» та хореографічного колективу «Форсайт».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2464