У міськраді не знають, скільки в Кіровограді безпритульних тварин

16.02.2017 09:10

image

Міській владі невідомо, скільки безпритульних тварин гуляє обласним центром. Про це під час презентації програми щодо регулювання чисельності безпритульних тварин повідомив начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко сьогодні, 16 лютого, інформує DOZOR.

“Зараз достеменно не відомо, скільки безпритульних тварин знаходиться на вулицях міста. Є випадки нападу цих тварин на людей”, - сказав Віктор Кухаренко.

Щодо вилову безпритульних тварин, чиновник зазначив, що на одну бродячу собаку приблизно витрачається  100 гривень. Центр перетримки безпритульних тварин обласного центру розташований на селищі Новому.

“Надано в оренду приміщення для Центру перетримки безпритульних тварин із залученням громадських організацій ”Щасливий пес“ та ”БІМ“ до відлову, стерилізації та перетримки тварин”, - сказав Кухаренко.

Як повідомляв DOZOR, «собача тема» не цікава кіровоградським депутатам. Так, на заздалегідь анонсований «день депутата» на тему: «Реалізація програми стерилізації безпритульних тварин та підтримки громадських організацій «Бім» та «Щасливий пес», сьогодні прийшло лише  15 депутатів, десять журналістів та кілька працівників міськради.

 

Переглядiв: 1036