У міськраді пояснили відсутність дорожньої розмітки на низці вулиць (ФОТО)

01.08.2018 14:14
image

На низці вулиць Кіровограда у розпал дорожньо-будівельного сезону відсутні дорожні розмітки через капітальні і поточні ремонти доріг,  а також відсутність відсутність матеріалів. Медіапортал DOZOR з’ясував у фахівців управління ЖКГ причини відсутності дорожньої розмітки та методи її нанесення.

Так, головний спеціаліст відділу будівництва та благоустрою міського управління ЖКГ Тетяна Криворучко пояснює, що термін нанесення розмітки залежить від багатьох чинників, зокрема, від готовності підрядника, терміну виконання ремонту доріг і погодних умов. 

Відсутність дорожньої розмітки на вулиці Великій Перспективній пояснили тим, що немає необхідних матеріалів. Наразі проходять підготовчі роботи і вже замовлено матеріали для встановлення сучасної світловідбиваючої розмітки, яку буде видно у нічний час. Але конкретних термінів виконання з виконання таких робіт посадовець не назвала.

В управлінні ЖКГ також зазначили, що нанесення дорожньої розмітки на інших дорогах міста розпочнеться після завершення капітального і поточного ремонтів.

Про те, де вже нанесена дорожня розмітка і скільки використано коштів розповів у коментарі медіапорталу DOZOR начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко. 

"З початку будівельного сезону дорожні розмітки вже нанесли фарбою, а також пластиком на низці вулиць. Тож наразі розмітка є, зокрема, на вулицях Бобринецький шлях, Генерала Родимцева, Євгена Чикаленка і Кропивницького. Також від вулиці Солдатської до Великої Пермської, по вулиці Миколи Левитського, Олександрійському шосе, Садовій, Соборній, Ушакова, Холодноярській, Яновського, Ялтинській, Василя Жуковського, по провулку Челюскінців і проспекті Винниченка. На це вже використали  мільйон 81 тисячу 914 гривень з трьох мільйонів, які були виділені", - зазначив Віктор Кухаренко.

Посадовець додав, що роботи по відновленню та нанесенню розмітки на пішохідних переходах біля навчальних закладів освіти і по інших вулицях міста буде виконувати ТОВ "ДОРСЕРВІС Україна".

Нагадаємо, навесні на низці доріг обласного центру, на яких нещодавно постелили асфальт, з’явилися ями. 

image
image
image
Переглядiв: 1787