У міськраді розповіли, як ремонтують дороги Кіровограда

02.07.2019 08:49

В обласному центрі проводиться капітальний ремонт трьох дорожніх об’єктів. Про це під час прес-конференції повідомив заступник міського голови Олександр Вергун сьогодні,  2 липня, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, на капітальний ремонт доріг передбачені кошти у сумі 50 мільйонів 300 тисяч гривень, а на поточний – 15 881 тисяча гривень. Крім того, цьому році залучаються кошти з державного бюджету та вже є 38 мільйонів 234 тисячі гривень. Наразі проводиться капітальний ремонт трьох об’єктів, які є перехідними із минулого року.

«На ремонт на вулиці Короленка було передбачено 12 мільйонів 800 тисяч гривень, який виконано частково на суму 6  мільйонів 493 тисячі гривень. На сьогодні об’єкт вже на стадії завершення та наноситься додатково пішохідна розмітка, встановлюються «лежачі поліцейські», примусові пристрої зниження швидкості автомобілів, облаштовується тротуарна та газонна частини. Ще один об’єкт - вулиця Тютюшкіна, на яку передбачено кошти на суму 10 мільйонів 679 тисяч гривень і наразі роботи виконано частково на суму майже шість мільйонів,зокрема, облаштовано асфальтне покриття від вулиці Короленка до Братиславської. Потім буде наноситися дорожня розмітка та виконуватиметься благоустрій», - розповів Олександр Вергун.
«Наступний об’єкт - це вулиця Братиславська від вулиці Авіаційної до річки Інгул. Передбачено 16 мільйонів 421 тисяча гривень. Станом на сьогодні робіт виконано на 4 668 тисяч гривень. Від вулиці Краснокутського до Інгулу облаштоване асфальтне покриття і виконуються роботи з благоустрою, а на ділянці від вулиці Коваленка до Авіаційної вже встановили бортовий камінь та наразі підсипається щебеневою сумішшю. Йде підготовка до асфальтування», - зазначив посадовець.

Крім того, на капітальний ремонт вулиці Кропивницького від вулиці Полтавської до Шевченка на цей рік передбачено кошти на суму 3 мільйона 613 тисяч гривень. Від вулиці Полтавської до Колодязної  встановлено бортовий камінь та укладено вирівнюючий шар асфальтного покриття. Від вулиці Колодязної до Єгорова також встановлено бортовий камінь та підсипано щебеневу суміш. Далі виконуватимуться роботи на відрізку дороги від вулиці Єгорова до Шевченка.

Посадовець додав, що поточний ремонт зараз виконується на дев’яти об’єктах.

Переглядiв: 634