У музеї Кропивницького презентували фотовиставку про красу жінки (ФОТО)

30.01.2020 10:27
image

В обласному художньому музеї відбулася презентація фотовиставки «Незбагненні» сьогодні, 30 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, автором виступила візажист, стиліст одягу та зачісок Ірина Лісова. Виставка в себе включає 40 робіт, на яких зображені дівчата з модельної агенції MixModels віком від 12 до 18 років.

«Ці роботи друкувалися у журналах різних куточків світу. Нещодавно нас запросили з цими роботами в Лас-Вегас. Ідея щодо виставки виникла, коли я подумала, що будемо везти роботи наших кропивничанок в Америку, а тут їх ніхто і не бачив. Знаєте, є така фраза: «Є тільки два способи зрозуміти жінку, але ніхто їх не знає». Виставка, мабуть, саме про це, оскільки, ми самі себе остаточно так і не знаємо», - пояснила Лісова.
image
image
image
image

До кожної роботи прикріпили мудрий вислів, який наближає до розуміння жінки. За словами автора, натхнення черпала від природи під час подорожей.

«Природа для мне - це найкращий скульптор і художник. Також багато спостерігаю за різними національностями, дивлюся наскільки відрізняємося ми візуально», - зазначила Ірина Лісова.

Усі бажаючі можуть переглянути виставку на другому поверсі до 5 лютого.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1705