У музеї третього полку спецназу презентували унікальні світлини (ФОТО)

30.11.2018 14:10
image

В обласному центрі в музеї третього полку відбулася презентація виставки «Коли закінчиться війна» сьогодні, 30 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, виставку вже переглянули в Умані, пізніше волонтери погодилися поштою передати роботи до Кіровограда. В експозиції представлені 27 світлин, автором яких є військовий фотограф Дмитро Муравський. Він із 2014 року побував в усіх гарячих точках на передовій у зоні АТО. Зйомки проходили в Донецькому аеропорту, на шахті «Бутівка», в Пісках, в Авдіївці.

«Ініціаторами виставки у нашому місті виступила громадська організація «Громадська варта» і громадська ініціатива «Армія SOS». Ми вирішили розмістити виставку в музеї третього полку, тому що для нас це святе місце і тут багато відвідувачів, які небайдужі до війни. Серед усіх робіт мене зворушує світлина, на якій зображено церкву в Пісках. Коли ми приїздили туди, то застали тишу, яка є незвичайною для цього місця. Ми мріяли про те, що колись настане мир і церква буде відбудована. Світлини всі дуже різні та був хвилюючий момент, коли думали, як краще розмістити їх у приміщенні. Протягом тижня надійде ще 20 робіт, присвячені третьому полку. Автор виставки обіцяв приїхати до кінця грудня», -  координатор громадської ініціативи «Армія SOS» Оксана Червоная.
image
image
image

Виставку можна переглянути до кінця грудня з 9 до 16 години. Усі бажаючи перглянути виставку мають попередити про свій намір, зателефонувавши за номером: 066 507 54 07 - заступник командира полку з морально-психологічного забезпечення Сергій Францишкевич. Відвідувачі мають обов’язково мати із собою паспорт.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1117