У недільній школі імені святої Єлисавети пролунав перший дзвоник (ФОТО)

04.09.2017 09:52
image

В обласному центрі у недільній школі імені святої Єлисавети, яка діє при храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці, пролунав перший дзвоник вчора, 3 вересня. Про це сайту DOZOR повідомили у храмі.

Спершу діти разом з батьками зібралися на спільну молитву перед початком навчального року. Разом з молитвою про благословіння дітей на навчання  в  школах і навчальних закладах нашого міста лунала й  молитва за мир в Україні.

Опісля на подвір'ї храму урочисто пролунав перший дзвоник, розпочинаючи навчальний рік у недільній школі імені св.Єлисавети, матері Іоанна Хрестителя.

«Ще раз вітаємо усіх учнів,  їх батьків та вчителів  з початком навчального року і молитовно бажаємо їм  духовних та фізичних сил для навчання, до сприйняття знань і до виховання своїх сердець на славу нашої Вітчизни і на благо українського народу», - зазначили в Благовіщенському храмі.

За інформацією завуча недільної школи, протоієрея Івана Верескуна, навчання у школі є безкоштовним, заняття проводяться для кількох вікових категорій.  Для відвідування дітьми недільної школи їх батькам необхідно заповнити анкету-заяву. Деталі  за телефонами: 0993413343, 0681039384.

image
image
image
image
Переглядiв: 1103