У новому супермаркеті у Кропивницькому готуються приймати перших відвідувачів (ФОТО)

12.06.2020 13:10
image

Мережа «Файно Маркет» запрошує жителів 101-го мікрорайону на відкриття нового супермаркету за адресою проспект Університетський, 21 а. Відкриття відбудеться вже завтра, 13 червня, о 10:00. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі.

Так, відкриття нового магазину для віддаленого та густонаселеного мікрорайону Кропивницького є приємною та очікуваною подією для жителів. За інформацією, торговельна площа нового супермаркету «Файно Маркет» - понад 400 кв. м.

Як відомо, мережа пропонує широкий асортимент товарів для кожного. Наприклад, продукти та товари побутової хімії, свіжі овочі та фрукти, м’ясні та сирні делікатеси, бакалію та молочні вироби - все це та багато іншого представлено на полицях нового «Файно Маркету».

image
image

Усі бажаючі можуть придбати смаколики та товари першої необхідності, а також смачні страви, приготовані професійними кухарями. До того ж, тут можна випити смачну ранкову каву. 

«Тепер не треба витрачати час на поїздку за покупками на великі відстані. Супермаркет зручного формату, в якому є все необхідне, знаходиться поруч з домівкою.  Повертаючись стомленими після роботи чи навчання тепер вам не треба буде проводити весь вечір готуючи обід  чивечерю  на завтра. Просто зазирніть до кулінарного відділу «Файно Маркет». Смачна піца, гриль та безліч інших улюблених страв готуються нашими вправними кулінарами. Візит до супермаркету та смачні частування відділу кулінарії вивільнять ваш час для приємного спілкування з родиною чи друзями», - зазначають у мережі.

За інформацією, мережа супермаркетів «Файно Маркет», дотримуючись у своїй діяльності принципу добросусідських відносин, напередодні відкриття нового магазину провела капітальний та ямковий ремонт дорожнього покриття.

image
image

Додаткові роботи з благоустрою прилеглої території планують проводити й надалі, аби жителям було комфортно та безпечно ходити вулицями свого мікрорайону. Біля супермаркету вже облаштували місця для паркування авто та велосипедів.

Магазин працює з 13 червня, з 7:00 до 22:00 за адресою: проспект Університетський, 21 а.

Переглядiв: 4304