У Новоукраїнці відкрили Алею пам’яті Героїв (ФОТО)

29.08.2024 15:07

У Новоукраїнці відкрили Алею пам’яті Героїв сьогодні, 29 серпня. Про це повідомляється на сторінці міської ради у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Створення Алеї пам’яті – спільна робота місцевої влади та родин Героїв.

 «Відвага, мужність та самопожертва наших воїнів стали прикладом справжнього патріотизму і непохитної віри в майбутнє нашої держави. Ми висловлюємо безмежну вдячність родинам, які виховали цих Героїв. Вони стали незламною стіною на захисті нашої землі, і їхній подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Алея пам’яті героїв Новоукраїнської громади, яку ми сьогодні відкриваємо, має стати центром єднання навколо спільної і єдиної мети – Перемоги над ворогом. Ми разом маємо робити все, щоб підтримувати наших військових, які зараз відстоюють нашу державу та постійно пам’ятати тих, хто віддав своє життя за незалежність України! Ми впевнені, що їхня жертва не була даремною. Вони захищали наше право жити в вільній, незалежній та процвітаючій Україні, і ми продовжуватимемо їхню справу, зберігаючи й примножуючи надбання, за які вони віддали свої життя. Вічна пам'ять Героям! Україна завжди буде пам'ятати і шанувати своїх Захисників!»-  наголосив міський голова Олександр Корінний.

Також до присутніх звернувся начальник Новоукраїнського ТЦК та СП Олександр Бут, який подякував родинам за військовий подвиг їх синів, чоловіків, батьків. Наголосив на важливості подальшої підтримки Збройних Сил України.

Зі зверненням до присутніх звернулася Галина Мамадалієва - мама загиблого Героя, підполковника Збройних Сил України Володимира Мамадалієва, який першим з Новоукраїнської громади віддав своє життя, захищаючи Україну.

Переглядiв: 1088