У обласному центрі презентують проект «Кіровоградщина, знімай рожеві окуляри»

30.06.2017 06:53
image

У Кіровограді в приміщенні Торгово-промислової палати відбудеться захід «Кіровоградщина, знімай рожеві окуляри: Виправдання не допомагають-біль залишається» у середу, 5 липня. Про це сайту DOZOR повідомили організатори заходу.

«Щодня в області близько двох тисяч пацієнтів страждають від нестерпного болю. Для їх знеболення, місцева влада витрачає майже пів мільйона гривень на закупівлю знеболюючих. Але приблизно двоє із трьох пацієнтів, страждаючих від хронічного больового синдрому – так і не отримують адекватного та доступного знеболення. Реальні історії, саме таких пацієнтів, будуть вперше представлені громадськості та журналістам.  Чому сотні тисяч гривень виділених на безкоштовне знеболення та сотні лікарів, які мають право виписувати рецепти на безкоштовні препарати, не можуть забезпечити всіх пацієнтів Кіровоградської області адекватним знеболенням, дізнаються учасники презентації проекту», - повідомляють організатори заходу.

За інформацією, до участі у заході запросили радника в.о Міністра охорони здоров’я України з паліативної допомоги Олександра Брацюнь, директора ГО «Інститут правових досліджень та стратегій Андрія Роханського, представника КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ» Володимира Бочарова-Туз та інших спікерів.

Початок заходу о 9:30.

Фото chamber.kr.ua

Переглядiв: 816