У парку сталася стрілянина. Потерпілий потрапив до лікарні

21.02.2019 11:41

У селищі міського типу Компаніївка в центральному парку на вулиці Перемоги зловмисник стріляв в чоловіка. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, подія сталася близько 00:00. Під час сварки один з чоловіків вистрілив опоненту в ліву та праву ногу з пневматичного пістолету.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.125КК України.

Як повідомили медіапорталу DOZOR у суді, зараз у кримінальному провадженні також призначена судово-медична експертиза.  На вирішення експертизи поставлені питання щодо наявності на тілі потерпілого тілесних ушкоджень, їх характер та ступінь тяжкості, часу нанесення травм та їх кількість.

Нагадаємо, в обласному центрі на вулиці Соборній сталася стрілянина. За інформацією, водій автомобіля Range Rover відкрив вікно та вистрілив в ногу пішоходу. Після цього автомобіль зник в невідомому напрямку. Протягом 20 хвилин патрульні затримали підозрюваного у злочині та знайшли в нього травматичний пістолет.  

Переглядiв: 1877