У педуніверситеті пройшов благодійний концерт у підтримку тяжкохворого хлопчика (ФОТО) 

21.11.2018 14:10
image

В обласному центрі в педуніверситеті відбувся благодійний захід «Створи диво» на підтримку тяжкохворого хлопчика Ігоря Ткачика сьогодні,  21 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Так, організаторами виступили представники педуніверситету і міжнародний благодійний фонд «Дивожиття».

«Ми запросили усіх небайдужих для того, щоб вони долучилися до цього заходу і здійснили мрію хлопчика – встати з інвалідного візка. Ми будемо контактувати з мамою і з лікарями. Якщо сума на реабілітацію змінюватиметься, то ми і надалі будемо проводити заходи для збору коштів», - пояснила директор міжнародного благодійного фонду Вікторія Семененко. 
image
image
image
image

На заході поетеса Олена Горобець зачитувала власні вірші. Також не залишилися байдужими і студенти педагогічного університету, які виконували танцювальні та вокальні номери. Гості заходу могли придбати імбирно-медове печиво від 50 гривень.

«Мій син - звичайний хлопчик, який любить гаджети, кока-колу і хот-доги. Ми звернулися до фонду Вікторії Семененко, тому що діток із таким діагнозом неохоче беруть інші фонди. Близько восьми фондів по Україні нам відмовили. Наскільки я зрозуміла, причиною став вік мого сина, адже він дорослий. Наразі нам потрібно 12 900 тисяч гривень на лікування у міжнародній клініці відновлювального лікування імені Козявкіна у Трускавці. Ця унікальна клініка проводить біомеханічну корекцію хребта. Ми вже запланували виїжджати туди наступного року 1 квітня, нас вже чекають. Такі реабілітації лікарі рекомендують 2-3 рази на рік для якісного результату», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR мати хлопчика Наталя Балаклеєнко.
«Людей з інвалідністю завжди потрібно підтримувати. Я вважаю, якщо у людей немає коштів на лікування, то в цьому ми повинні допомагати їм. Концертна програма була дуже емоційною. Особливо мені сподобалася пісня «Мальви» у виконанні дівчини з педуніверситету, тому що вона співала від серця. Мабуть, потрібно більше привертати увагу людей на подібні ситуації, як зараз ось із хлопчиком. Останнім часом дуже мало містян цікавляться благодійністю і це дуже прикро», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Альона Мороз.

За словами Вікторії Семененко, загальна сума, зібрана під час заходу, склала 7 865 гривень. Три тисячі зібрали безпосередньо під час концерту. Крім цього, благодійник, який не міг прийти на захід, передав більше 4 тисяч гривень.  Всі кошти будуть направлені на реабілітацію хлопчика.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 743