У педуніверситеті створюють релакс-зону для студентів (ФОТО)

07.02.2017 10:12

image

У Кіровоградському державному педагогічному університеті депутати молодіжного парламенту створюють зону відпочинку для студентів. Про це повідомляє DOZOR.

Як розповів голова обласного молодіжного парламенту Дмитро Бабак, зону відпочинку створять  на другому поверсі на переході між семиповерховим і двоповерховим корпусами.

«Справа в тім, що саме на цьому переході зазвичай людно, проходить дуже багато студентів, викладачів, інколи навіть неможливо пройти крізь скупчення молоді. Тому 12 депутатів «молодіжки», які представляють наш університет, вирішили створити комфортну зону відпочинку, де студенти можуть посидіти, попити кави, поговорити під час перерви. Вже готові три лавки, які ми розмістимо на переході 13 лютого. Робимо їх власноруч», - розповів Дмитро Бабак.

За словами голови молодіжного парламенту, у  планах також декорація стін на цьому переході.

«Поки що не знаємо точно, що там буде. Можливо,  розмалюємо стіни, може, повісимо картини, які будуть окрасою цього переходу, ми зараз це питання вирішуємо», - додав Бабак.

За інформацією голови молодіжного парламенту, кошти на цей проект виділив Фонд Ганса Зайделя. На креативний простір для студентів педуніверситету дали 2,5 тисячі гривень.

image

image

image

image

Фото Дмитра Бабака

Переглядiв: 2435