У поліції розповіли подробиці смертельної ДТП під Кропивницьким

25.06.2020 08:15
image

Загиблі у результаті ДТП, яка сталася біля Кропивницького, родом з Новоукраїнського та Знам’янського районів. Про це під час брифінгу у поліції повідомили сьогодні, 25 червня, інформує медіапортал DOZOR.

За попередніми даними, автомобіль Honda допустив наїзд на вантажний автомобіль з цистерною, який перебував припаркованим на правому узбіччі дороги. У результаті пригоди загинуло четверо осіб з легковика.

«Водій автомобіля 1965 року народження та три пасажира від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці. Загиблі – з Новоукраїнського та Знам’янського районів. Водій – чоловік. Два пасажири чоловічої статі і один пасажир жіночої статі. Зараз призначана судово-медична експертиза, відібрані зразки крові, після цього буде призначена експертиза щодо лояльності на вміст алкоголю та наркотичних речовин в крові»,  - зазначив начальник відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління Костянтин Тарасенко.

За інформацією, водій вантажівки у момент аварії знаходився в салоні авто. Після ДТП він вийшов, аби подивитися, що трапилося.  Відомо, що водій вантажного автомобіля родом з Київщини, працює на місцевому підприємстві. Він не отримав жодних тілесних ушкоджень. Правоохоронці вже допитали його у якості свідка.

Нагадаємо, вчора, 24 червня, неподалік Кропивницького сталася ДТП за участю легковика та вантажного автомобіля DAF. У результаті загинуло четверо людей з легкового автомобіля. 

 

Переглядiв: 12265