У Помічній під час звітного концерту «Step by step» зібрали 23 тисячі гривень для потреб ЗСУ (ФОТО)

04.07.2023 17:11

Під час звітного концерту дитячого хореографічного колективу «Step by step» вдалося зібрати 23 тисячі гривень, які спрямують на потреби ЗСУ. Про це повідомляє Кіровоградське регіональне відділення Асоціації міст України, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, колектив з’явився під час повномасштабного вторгнення, його учасниками стали понад 120 дітей з Помічної та дітей, які переїхали з зони бойових дій.

"Все є і буде Україна" – таку назву учасники ансамблю обрали для свого дебютного благодійного концерту. Танцювали за донати і у підсумку вдалося зібрати майже 23 тисячі гривень. Усі кошти будуть передані на потреби Збройних Сил України.

 Керівниця колективу Анна Щербина -  випускниця місцевої школи, яка після закінчення столичного вишу, вимушено повернулася до рідного міста, а з годом остаточно вирішила жити і розвивати дитяче хореографічне мистецтво на малій батьківщині.

 «Чесно кажучи, не планувала відкривати колектив і залишатись в Помічні. У мене в Києві був мій колектив 50 діток, але так як почалась війна і я мусила їхати додому і все надіялась ось-ось повернусь назад. Так вийшло, що попросили мене поставити на День Перемоги танець всі надіялись, що вона буде геть незабаром і я три місяці займалась з дітками, щоб поставити наш перший танець «Ми за мир»!,- говорить сама хореографиня, -   пройшли канікули і я прийняла рішення залишатись в Помічні і відкривати свій колектив. За три місяці занять стали дітки мені дуже близькими і з вересня місяця ми почали працювати. Зараз в колективі 120 діток. Назва колективу STEP BY STEP - це моє кредо по життю, крокувати і не зупинятись на досягнутому завжди вперед і вірити в себе».

Переглядiв: 910