У ресторані в центрі Кіровограда побили чоловіка

19.03.2019 12:22

В обласному центрі в ресторані «Пахлава» невідомі побили чоловіка минулими вихідними. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За інформацією, пригода сталася близько 3:00. У ході досудового розслідування встановлено, що до чергової частини поліції  надійшло повідомлення від громадянина про те, що група молодиків грубо порушувала громадський порядок у кафе та нанесла потерпілому тілесні ушкодження. 

Згідно з довідкою лікарні, чоловік отримав  закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садна та забій голови.

На даний час злочин залишається нерозкритим, особи, причетні до злочину не встановлені. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 ККУ.

Водночас Кіровський суд вирішив надати дозвіл слідчому міського відділу поліції дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме до комп’ютерного обладнання, реєстраторів з жорсткими дисками, електронних носіїв інформації з відеозаписами з камер відеоспостереження ресторану «Пахлава», власниками приміщення якого є Приватне наукове виробниче мале підприємство фірма «Інкопмарк».

 

Переглядiв: 2317