У самому центрі Кропивницького з‘явився солодкий та затишний куточок “Pаrfe” (ФОТО)

11.02.2020 16:00
image

Центр нашого міста рясніє найрізноманітнішими вивісками кав’ярень та піцерій. Та кожен обирає для себе найкомфортніше місце, де можна відпочити після важкого робочого дня, з’ївши смаколик та випивши кави, а можливо, так розпочати свій день. Душевне місце, де можна подрузі довірити найпотаємніші секрети, або провести романтичний вечір з коханою людиною. Саме таку атмосферу та десерти на різні смаки пропонує своїм відвідувачам нова кав’ярня “Pаrfe”.

Аби кожен початок дня був позитивним та заряджав енергією, у закладі запропонують його розпочати із корисного смачного сніданку та запашної кави. А для ласунів – це справжній рай: торти "Снікерс" та "Ескімо", тістечка "Фереро", десерт "Parfe".

image
image

Для ділових людей, які цінують швидкість та якість, тут щодня з 12.00 до 15.00 готують смачні та поживні бізнес-ланчі за демократичною ціною - 65 грн.

image
image

А на завершення дня у “Pаrfe” романтичній парі запропонують поласувати смачним тортом "Рай на двох". У закладі запевняють, що діткам неодмінно  сподобаються яскраві макаронси, а на найвибагливіших ласунів очікують всіма улюблені торти "Три шоколада", "Захер", "Йогуртовий" та "Морквяний".

До десертів професійні баристи пропонують  відвідувачам  авторські чаї, глінтвейн, пунш, смузі, pink latte та веган раф.

image
image
image

До Дня Святого Валентина для закоханих у “Pаrfe” підготували смачні сюрпризи, розіграш призів та тематичну фотозону для романтичного фото на згадку.

Заклад знаходиться за адресою: вул. Гоголя (навпроти Головпоштамту, зліва від магазину «Барс»), працює з 7:30 до 20:00.

image
image
Переглядiв: 14065