У селі, де зникла 17-річна Діана Хріненко, вбили людину

12.11.2018 13:51

У селі Суботці, що в Знам’янському районі, на вулиці Калиновій сталося вбивство 55-річного місцевого жителя. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах.

За інформацією, подія сталася вночі. Чоловіку нанесли тілесних ушкоджень палицею. У поліції області інформацію підтвердили.

«12 листопада до Знам’янського лікувального закладу було доправлено 55-річного жителя села Суботці з тілесними ушкодженнями. Внаслідок отриманих травм потерпілий помер. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 1. ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». На теперішній час поліцейські встановили особу, підозрювану у скоєнні тяжкого злочину та затримали в порядку статті 208 кримінально-процесуального Кодексу. У кримінальному провадженні проводиться досудове слідство», - повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Переглядiв: 5039