У спортшколі Кропивницького зафіксували порушень на понад мільйон

10.08.2020 12:46

В обласному центрі у спортивній школі «Надія» зафіксували фінансових порушень на понад мільйон гривень. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держаудитслужбі.

За інформацією, з 1 січня 2017 року до 30 червня 2020 року тривала ревізія фінансово-господарської діяльності закладу. Зокрема, спеціальний фонд недоотримав близько 587 тисяч гривень, у зв'язку із заниженням вартості місячного абонементу для дорослих на плавання в басейні.

Крім цього, установа витратила майже 441 тисячу гривень з коштів загального фонду на оплату електроенергії, теплопостачання, водопостачання та водовідведення, хоча зазначені видатки мають сплачуватися за рахунок коштів спеціального фонду.

Фахівці встановили низку порушень, які призвели до втрат на майже 35 тисяч гривень, зокрема, проведення завищених витрат на оплату праці та сплату внесків до державних цільових фондів у більших обсягах, ніж визначено законодавством.

За допущені порушення фінансової дисципліни на посадових осіб комунального закладу склали 8 протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 164-2 КУпАП.

Переглядiв: 872