У справі Діани Хріненко досліджують одяг та предмети, вилучені з автомобіля

25.09.2019 09:19

Ленінський районний суд продовжує ухвалювати призначення експертиз речей у справі вбивства 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко. Відповідні ухвали є у розпорядженні медіапорталу DOZOR.

Так, під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили брюки світлого кольору, штани світлого кольору, дві пари спортивних штанів сірого кольору, бриджі сірого кольору, які поміщені до спецпакету. Під час обшуку знайшли також предмет, схожий на молоток.  Суд постановив передати речі на експертизу. Фахівці мають визначити, чи є на речах кров, а також чи належить вона людині.

Крім цього, під час обшуку автомобіля «BMW» виявили та вилучили металевий предмет циліндричної форми в шкіряному чохлі, схожий на телескопічну трубу. Експерти мають надати відповідь щодо наявності на предметі крові.  

Також в рамках слідства правоохоронці перевіряють можливу причетність низки абонентів ПрАТ «ВФ Україна» та ПрАТ «Київстар».   Суддя, вивчивши клопотання, вирішив надати дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, які перебувають у володінні зазначених операторів мобільного зв’язку.

Нагадаємо, у с. Суботці Знам’янського pайону майже рік тому зниклa 16-річна  Діaнa Хpіненко.  Дівчина пішла на святкування Дня Незалежності та додому так і не повеpнулася. Тіло було знайдене цьогоріч на території Знам’янського району, а прощання з дівчиною відбулося 26 липня.

Переглядiв: 7551