У справі по ДТП, в якій загинув пенсіонер, призначили експертизи

16.05.2019 07:17
image

У справі по ДТП на перехресті вулиць Євгена Тельнова (проспект Правди), Вокзальної та Яновського призначили експертизи, які мають визначити технічний стан автомобіля MAN, який був учасником аварії. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, в результаті аварії загинув пенсіонер. За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 Кримінального кодексу України.  

Ленінський районний суд ухвалив проведення інженерно-транспортної (автотехнічної) експертизи, яка має відповісти на питання щодо того, чи є справним рульове керування, ходова частина та робоча гальмівна система вантажного автомобіля «MAN», які є несправності та чи виникли вони до ДТП.

Нагадаємо, минулими вихідними в обласному центрі на перехресті вул. Євгена Тельнова та Вокзальної сталася ДТП за участю автомобіля MAN. За інформацією, 35- річний водій, керуючи вантажівкою при повороті на вул. Вокзальна в сторону вул. Яновського зачепив чоловіка, який у подальшому впав під колесо вантажівки. Від отриманих травм 78-річний чоловік помер на місці події.

Переглядiв: 994