У справі щодо смертельної ДТП біля зупинки призначили експертизи

19.06.2019 06:45

У справі щодо смертельної ДТП, яка сталася на вулиці Лелеківська, Кіровський районний суд призначив експертизи. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

Так, водій автомобіля Toyota Corolla наїхав на 50-річну жінку та втік. Потерпіла померла за кілька годин в лікарні. Невдовзі водія затримали правоохоронці.

Під час допиту водій автівки повідомив, що він отримував черепно-мозкові травми, внаслідок яких втрачав свідомість та перебував на лікуванні з даного приводу, тому виникла необхідність в проведенні судово-психіатричної експертизи.

Відтак експерти мають відповісти на питання, чи страждав підозрюваний у  момент скоєння злочину будь-яким психічним захворюванням, і чи міг він керувати своїми діями, чи потребує водій застосування примусових мір медичного характеру.

Нагадаємо, 6 червня в обласному центрі на вулиці Лелеківській сталася ДТП за участю автомобіля Toyota Corolla.  27-річний водій не впоравшись з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та допустив наїзд на пішохода - 50-річну жінку.  Після ДТП водій зник з місця події.  

Переглядiв: 1245