У справі щодо смертельної ДТП на Кіровоградщині призначили експертизи

09.09.2019 12:40

У кримінальному провадженні щодо смертельної ДТП, яка сталася на території Благовіщенського району, призначили експертизи. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді.

За інформацією, пригода сталася близько 6:00. Водій автомобіля Daewоo Lanos, рухаючись зі сторони м. Київ напрямку м. Одеса, зіштовхнувся з причепом МАЗ в складі автомобіля Камаз, котрий рухався попереду в попутному напрямку.

Після зіткнення автомобіль Daewоo Lanos відкинуло на лівий відбійник, щодо напрямку руху, після чого відбулось його загорання.

У результаті ДТП водій автомобіля Daewоo Lanos загинув на місці пригоди, пасажири отримали тілесні ушкодження. Суд постановив призначити у кримінальному провадженні медичну експертизу, до проведення якої залучити експертів Кіровоградського обласного бюро судово-медичних експертиз.

На вирішення експерту поставити наступні питання щодо того, які тілесні ушкодження виявлені при дослідженні тіла загиблого водія, причину його смерті, характер травм, а також чи знаходився загиблий у стані алкогольного сп'яніння. 

Переглядiв: 936